piotrwww Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Czy jest na terenie Szczecina jakiś dobrze zaopatrzony stacjonarny sklep R.C.?Pytam się dlatego, że jadę tam do brata, a ja jestem z odległego o 650 km. Jaworzna.Może razem co nie co spróbujemy sklecić i jak pogoda dopisze, to i polatać.Wujek google coś nie bardzo pokazuje odnośnie tej sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 0,28 sekundy :| http://www.google.pl/search?q=sklep+modelarski+szczecin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrwww Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 ECO400, jestes z Wroławia, i byłeś chociaż w jednym sklepie z tego linka?Pytanie tyczy się raczej tych, co mogą powiedzieć że w którymś raczej byli.... Albo wiedzą, że jest zaoptrzony np jak www.modelarnia.pl :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Pod tym względem Szczecin to pustynia ... a to co jest to jakiś śmieszny ersatz. Kilka klepek balsowych lub tekst, że "możemy" zamówić. Po za tym to co jest, jest horendalnie drogie!!! Najbliższe stacjonarne dobre sklepy są ... w Berlinie. Ceny w wartości porównywalne do naszych, tylko w euro, latem podróż w jedną stronę to około 1,5 godz. bahnem, teraz trochę dłużej. Ale ktoś ostatnio mi mówił, że są dobrze odśnieżone więc nie ma najmniejszego problemu z dojazdem. Można połączyć to np. z wycieczką do Muzeum Techniki, lub do zwyczajnego powłóczenia się po mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrwww Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Dzięki wielkie wotoma.Wiem teraz na co się z mam z moim braciakiem nastawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.