piotrwww Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Czy jest na terenie Szczecina jakiś dobrze zaopatrzony stacjonarny sklep R.C.?Pytam się dlatego, że jadę tam do brata, a ja jestem z odległego o 650 km. Jaworzna.Może razem co nie co spróbujemy sklecić i jak pogoda dopisze, to i polatać.Wujek google coś nie bardzo pokazuje odnośnie tej sprawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 0,28 sekundy :| http://www.google.pl/search?q=sklep+modelarski+szczecin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrwww Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 ECO400, jestes z Wroławia, i byłeś chociaż w jednym sklepie z tego linka?Pytanie tyczy się raczej tych, co mogą powiedzieć że w którymś raczej byli.... Albo wiedzą, że jest zaoptrzony np jak www.modelarnia.pl :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wotoma Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Pod tym względem Szczecin to pustynia ... a to co jest to jakiś śmieszny ersatz. Kilka klepek balsowych lub tekst, że "możemy" zamówić. Po za tym to co jest, jest horendalnie drogie!!! Najbliższe stacjonarne dobre sklepy są ... w Berlinie. Ceny w wartości porównywalne do naszych, tylko w euro, latem podróż w jedną stronę to około 1,5 godz. bahnem, teraz trochę dłużej. Ale ktoś ostatnio mi mówił, że są dobrze odśnieżone więc nie ma najmniejszego problemu z dojazdem. Można połączyć to np. z wycieczką do Muzeum Techniki, lub do zwyczajnego powłóczenia się po mieście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrwww Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 Dzięki wielkie wotoma.Wiem teraz na co się z mam z moim braciakiem nastawiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.