robintom Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Polecam lekturę. Szkoda, że w sieci nie można już odszukać relacji z budowy Gawrona, naprawdę była niezła. można Gawron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 można Gawron Brawo ten Pan. PWM wskazuje twoją starą stronę. A spróbuj tę relację wygooglać :evil: 20 minut próbowałem. Wszystkim relację polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 "Czym wklejasz ten drut w węgiel? " Odtłuszczam acetonem drut nagwintowany i kleję rzadkim CA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RomanB Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 http://www.robintom.webspace.virginmedia.com/gawron1.htm pstryknąłem i zadziałało "Czym wklejasz ten drut w węgiel? " Odtłuszczam acetonem drut nagwintowany i kleję rzadkim CA Ja to robię jeśli robię na epoxydzie z jakimś wypełniaczem. Staram się by część drutu wklejana do czegokolwiek miała jakieś zadziory a'la gwint dla szorstkości-że tak powiem. Oczywiście z tego czegoś wychodzi żywy drut bez gwintu ! EDITed by Paweł R: scalanko... staraj się nie pisać postu pod postem w ciągu 3 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.