robintom Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Polecam lekturę. Szkoda, że w sieci nie można już odszukać relacji z budowy Gawrona, naprawdę była niezła. można Gawron
kojot Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 można Gawron Brawo ten Pan. PWM wskazuje twoją starą stronę. A spróbuj tę relację wygooglać :evil: 20 minut próbowałem. Wszystkim relację polecam.
instruktor Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 "Czym wklejasz ten drut w węgiel? " Odtłuszczam acetonem drut nagwintowany i kleję rzadkim CA
Gość RomanB Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 http://www.robintom.webspace.virginmedia.com/gawron1.htm pstryknąłem i zadziałało "Czym wklejasz ten drut w węgiel? " Odtłuszczam acetonem drut nagwintowany i kleję rzadkim CA Ja to robię jeśli robię na epoxydzie z jakimś wypełniaczem. Staram się by część drutu wklejana do czegokolwiek miała jakieś zadziory a'la gwint dla szorstkości-że tak powiem. Oczywiście z tego czegoś wychodzi żywy drut bez gwintu ! EDITed by Paweł R: scalanko... staraj się nie pisać postu pod postem w ciągu 3 minut.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.