wiesiu Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 witam Jestem tu nowy chciałem się przywitać w dziale od czego zacząć, a tu klops Więc dobra niech będzie zacznę tu: Mam już swoje lata, ostatni model popełniłem jakieś 30 lat temu, ale cóż każdemu na starość odbija, czytam, uczę się tych nowych materiałów, technologii, nazewnictwa. Fajne forum mam kilkadziesiąt pytań, a tu na Chacie nikogo Pozdrawiam Wiesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witaj Przenioslem w odpowiednie miejsce - przeczytaj prosze regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romsonic Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witaj Wiesiu. Podobnie jak ty niedawno powróciłem do nałogu modelarskiego w dojrzałym wieku. Toteż jako bratnią duszę witam i radośnie pozdrawiam życząc satysfakcji modelarskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.