Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Zamówiłem w rcskorpion chyba w piątek dwie zębatki do t-rexa450 11T Aligna i kilka goldów. Na stronie była lampka zielona przy obu produktach. Po sprawdzeniu po kilkunastu minutach od złożenia zamówienia lampka przy zębatkach była już czerwona. Chyba kupiłem ostatnie.Dziś dostałem mail ze statusem mojego zamówienia :wysłane. Zobaczymy co przyjdzie w paczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Wiele razy kupowałem w skorpionie i zawsze było super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Paczka dzisiaj doszła, a w niej zamówiony towar. Widać w moim przypadku lampki stanu zadziałały prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.