bubu2 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Lepij już wyglądał bez tej cudacznej kabinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Jarku :oops: chcialem dzis miec ten modelik skonczony :oops: bo od jutra chyba biore sie pelna para za skrzydelko Kiler-hai . Zima sie konczy trzeba miec modele do rozbijania :rotfl: Do prymusa sie nie moge jakos zabrac ale zrobi sie do lata Bubu2 Po pierwsze-gdzie zadalem pytanie jak sie prezentuje z ta kabinka ? i po co sie odzywasz Po drugie kabinka zrobiona i temat juz nieaktualny :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 zapraszam do planu little sport na chomiku : http://chomikuj.pl/woyager Zrobiłem tam wycieczkę ale nie mogłem znaleźć. W modelarskich byłem - tylko ten katalog jest udostępniony. To plan z MT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 katalog galeria jest publiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Dziękuję. Musiałem mieć zaćmę, spadł mi długopis, późno było ... eh szkoda gadać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.