Skocz do zawartości

Spotkanie Wrocławskich pilotów FPV

ECO400

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako że sezon coraz bliżej (miejmy nadzieje...) pomyślałem sobie żeby zorganizować spotkanie modelarzy FPV i nie tylko. Co do terminu to jeszcze nie wiem bo wszystko zależy od pogody, ale planuje w połowie marca 2010. Na pewno będzie to sobota.

Co do miejsca to proponuję Oborniki Klub Sportów Lotniczych - lotnisko Golędzinów , ze względu na to że mogę udostępnić prąd 220V.

W planie mam rozpoczęcie spotkania około godziny 11. Następnie loty i na koniec ognisko/grill. Zakończenie: hmmm... jak długo będą chętni tak długo będzie ;-) .

Na razie bardziej szczegółowego planu nie podaję. Proszę o wstępne napisanie czy ktoś jest chętny przybyć na takie rozpoczęcie sezonu modelarskiego.

Pozdrawiam.

Dawid.

Opublikowano

Mylisz się :wink:

Ale tu nie chodzi tylko o fpv. Ciebie tez serdecznie zapraszam, w koncu jestes naczelnym filmowcem forum. Kazdy kto ma rejestrator obrazu (FCO,aparat, kamera) jest mile widziany. Oczywiscie zapraszam tez tradycyjnych lataczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.