kefir Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Trochę sobie z veridem polataliśmy wiatr był okrutny http://vimeo.com/9252757 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Dziwi mnie tylko ze nie przeleciales pod przyczepa, ja bym zaatakowal Musimy na tym zlocie sie pogonic troszke hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Chciałem ale był silny wiatr a na dodatek ci od ciężarówki byli nie za bardzo w sosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUPI Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Fajny filmik. Między drzewami prawie jak RedBull Air Race Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.