Marcin Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Na nowy sezon -170cm rozpietosci, waga do lotu z paliwem 3400 -475hb na lotkach, 635hb kierunek, 625mg wysokosc, 311 gaz - OS 91 4takt i smiglo 15x4W APC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 I to jest to miałem identyczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Pewnie z tej samej firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dp Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Też mam taką, nawet wyposażenie podobne :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Silnik widzę 2takt, jak wyszedł Ci z zasilaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dp Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Silnik widzę 2takt, jak wyszedł Ci z zasilaniem?Nie bardzo rozumiem o co chodzi, jeżeli o wagę to nie mam pojęcia ile dokładnie waży, ale na pewno ponad 3kg.Nie wiem jak w Twojej są wklejone stateczniki, ale ja przy swojej powzmacniałem je rurkami węglowymi i zrobiłem zastrzały. Dwa razy zdarzyło mi się że przy nurkowaniu statecznik poziomy wpadł we flatter a raz przy próbie zrobienia "ściany" po prostu się złożył. Jest to mój pierwszy model spalinowy i naprawdę bardzo fajnie lata, idealny do nauki 3D, wiele figur można nim wykręcić, chociaż mnie brakuję troszkę mocy przy figurach pionowych. Silnik faktycznie 2takt Os 91 ring. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Funtana Radka872 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Tą co Seba wkleiłeś to jest moja była Funtana w pierwszej wersji 180cm 3,3kg Obecnie mam tą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.