radek_lodz Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam, niedawno ukończyłem swój pierwszy model F3P. Szukam doświadczonego pilota(ów) z Łodzi na wspólne latanie i pomoc przy oblocie. Może znajdzie się ktoś kto lata w Łodzi i ma dostęp do odpowiedniej hali (oczywiście odpłatnie). Z tego co ja się dowiadywałem to na retkini w 33LO jest możliwość wynajęcia na godziny w tygodniu (soboty i niedziele zajęte od rana do wieczora) - koszt niestety ok 60pln/h (ale jak jest 3-4 latających to nie wygląda to już tak tragicznie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 maaaatko ty nadal szukasz? idź napole retkińskie jak nie ma wiatru i polataj tam! porzucaj modelem troche, oblot zró, śniegu dużo, więc nic się stać nie powinno. pozdrawiam. ps. nie ma się co bać samemu!! rzuć modelem, wytrymuj jak trzeba, potem w locie wysooooko nad sobą (ale bez wiatru) i będziesz miał oblot modelu, a hala się znajdzie w między czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Takich modeli nie ma co rzucać, to nie szybuje, a od rzucania się połamie W najgorszym przypadku, jak radzi ritmens, pozostaje bezwietrzna pogoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miaziol Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 proponuje podjechać do aeroklubu łódzkiego znajduje się na lublinku oni powinni coś wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargo Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Witam czasami udaje się nam polatać na hali w parku 3-Maja, w niedziele albo w sobotę to zależy kiedy jest wolna. Jak jesteś zainteresowany to musielibyśmy się skontaktować w sobotę i może polatamy, koszty rozkładają się na kilka osób i jest to około 20 za 3 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.