waldi1973 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Przykre, ale prawdziwe. Do czego doprowadził Urząd podatkowy.. http://lotniczapolska.pl/Piper-PA-28-uderzyl-w-budynek-,11868 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 W niezłej desperacji musiał być... kamikadze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Chciał osobiście dostarczyć PIT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Bez komentarza. Pewnie chciał zemścić się na urzędnikach. Jak by wiedział jakie paranoje są w naszym kraju, to dał by se spokój :? Przypomina się mi takie powiedzenie.... spuść bombę na tą urzędniczą trąbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 W telewizji mówili że przechodnie pomagali im wydostać się z budynku.. ja bym nie pomagał... 8) choć może tak.... nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 A co Ci takiego urząd skarbowy młody człowieku zrobił, że byś im nie pomagał? Wezwali Cię na rozmowę w celu wyjaśnienia skąd wziąłeś pieniądze na 30 gum kulek?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Ale obstawiam.. że nie jednemu spaprali życie.. choć nie wiem jak im się tam żyje z tymi urzędnikami. Ale skoro mają tam już zamachy na nich, to nie jest za wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Chciał osobiście dostarczyć PIT.Mamy nowe znaczenie sloganu reklamowego - "przesyłka lotnicza ekspresowo pod drzwi" :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.