waldi1973 Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Przykre, ale prawdziwe. Do czego doprowadził Urząd podatkowy.. http://lotniczapolska.pl/Piper-PA-28-uderzyl-w-budynek-,11868 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locke Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 W niezłej desperacji musiał być... kamikadze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbitlkr Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Chciał osobiście dostarczyć PIT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarekRG Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Bez komentarza. Pewnie chciał zemścić się na urzędnikach. Jak by wiedział jakie paranoje są w naszym kraju, to dał by se spokój :? Przypomina się mi takie powiedzenie.... spuść bombę na tą urzędniczą trąbę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kuba.K Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 W telewizji mówili że przechodnie pomagali im wydostać się z budynku.. ja bym nie pomagał... 8) choć może tak.... nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbitlkr Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 A co Ci takiego urząd skarbowy młody człowieku zrobił, że byś im nie pomagał? Wezwali Cię na rozmowę w celu wyjaśnienia skąd wziąłeś pieniądze na 30 gum kulek?;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kuba.K Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Ale obstawiam.. że nie jednemu spaprali życie.. choć nie wiem jak im się tam żyje z tymi urzędnikami. Ale skoro mają tam już zamachy na nich, to nie jest za wesoło Link to comment Share on other sites More sharing options...
El-Diablo Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Chciał osobiście dostarczyć PIT.Mamy nowe znaczenie sloganu reklamowego - "przesyłka lotnicza ekspresowo pod drzwi" :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.