jedrekxxd Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 mi się udało tylko 41 samolotów i 4 helikoptery;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 40 lądowań.. już mi się nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 To niesamowicie wciąga:D Siedzę teraz i zamiast robić coś pożytecznego to oglądam co gdzie lata i słucham EPWA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 rabbitlkr, Ja również mam ciągle włączony EPKK i EPWA na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Hah powyżej 50 potem nie ogarniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Hyhy radar lotów jest 100% prawdziwy Nad moim domem leciały 2 samoloty w niedługim odstępie czasowym. Wszystko się zgadza EPWA jest lepsze niż EPKK bo na EPKK słabo słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Ja tam i KrK i Wa-We słyszę dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.