kefir Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Lot klasyczny No i mam coś z wyważeniem bo jak puszczę stery i wyłączę silnik to model prawie pikuje nie znam się na skrzydełkach ale wydaje mi się że jest za ciężkie na tył ? Po jako takim oblocie gdzie musiałem cały czas prawie na maxa podciągać wysokością założyłem resztę osprzętu myśląc że to jest wina bo wyważany był w komplecie fpv Chcemy puścić model a tu lipa regulator nie podaje prądu na silnik no i do domu A chciałem jeszcze spróbować lot FPV http://www.vimeo.com/9601528 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 chyba masz za ciężki przód jaka rozpiętość moje przy 120cm miały sc na 17- 18 cm od przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 używałem tego planu jeśli proporcje masz podobne to sc wypadał by na 24cm od przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.