lukas 39 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Sezon 2015 otwarty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Kilka fotek z poprzedniej niedzieli. Coś małego i coś dużego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Kolejna niedziela w Tuszowie na lotnisku zaliczona .Jedni mniej inni więcej ale polatane choć pogoda mimo szumnych zapowiedzi średnio sprzyjająca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Prace przy Corvusie posunęły się do przodu. Elektryka gotowa, zostało odpalić silnik na hamowni wstępne ustawienie i Corvus gotowy do oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Taaak... Pogoda jest jaka jest, więc dzisiaj pracujemy w hangarze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Wiosna sobie a my sobie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Same giganty... Jest po co przyjeżdżać z piankowcem w niedzielę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekNowak Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Lot z bocianami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nie masz uprawnień do pobrania tego załącznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Kilka fotek z minionej niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Piknik w Podborzu z naszym skromnym udziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Dzisiaj tłok,trzeba było podzielić się z parasolami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekNowak Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Znalazłem jeszcze parę fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 To ja mam świeże, z dzisiejszego oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.