Slawek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tym razem dwa zdjęcia hydroplanu, autorska konstrukcja Andrzeja. Model V2 BIS. Panowie a Wy pokażcie co szykujecie na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogusław Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kolejne Niedzielne przed południe spędzone na łące. Kolędnicy Prace w polu rozpoczęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nowości na wiosnę Fun Fly 1,85m x 1,85 prawie gotowy dzielone skrzydła ,brak napędu planowany asp 120 lub benzynka 20cc I jego pilot . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 My też, chociaż chwilowo nie mamy możliwości przyjeżdżać, przygotowujemy się na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Żeby nie było że ja tez nic nie robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Modele na wiosnę 1. Extra 300LP Flitework Rozpiętość 170cm Planowany napęd Saito FA125 2. Yak 54 Black Horse Rozpietość 170cm Planowany napęd Saito FA115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Nowy nabytek czekający wiosny - Monocoupe z Durafly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Kolejny model szykowany na wiosnę, tym razem Adama (miłośnik Pulsow to już czwarty ) Pulse XT 125 rozpietosc 193cm napęd Saito FA125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogusław Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Kolejna Niedziela spędzona na Łące pod hasłem "3 x P" Polatane, Pogadane, Postane. i inne Andrzej by popływał, ale łąka zamarzła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Adam szaleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Nastepny będzie PULS 300 cali z napędem jądrowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Napęd do Yakulca Mvvs 12,7 tylny wydech + rura rezo pod kadłubem . Oraz przedstawiam zapłon do grzania świecy podczas odpalenia . Zapłon pobiera prąd z pakietu odbiornika .Oczywiście tylko podczas odpalania . Włączany przełącznikiem w nadajniku z wolnego kanału . Bardzo wygodna rzecz nie trzeba podpinać fajek i innych cudów . Zapłon autorstwa kolegi z pracy Mańka speca elektronika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogusław Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Kolejny udany weekend. Na początek kilka fotek z sobotniego latania, Cessna Wojtka W poszukiwaniu utraconej fazy. O jest,tylko jakby kolor inny? Ma się jeszcze kilka aeroplanów w zanadrzu. i parami również można A tak to się zaczęło A nie bede latał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Najciekawszy był moment utraty silnika: w trakcie początku pętli, samolot pionowo w górę na wznoszeniu a nagle widzę że śmigło się zatrzymuje... Udało się jednak przejść do lotu poziomego, a dzieki podpowiedziom "z wieży" (Bogusław) nie lądowałem "gdziekolwiek byle nie rozwalić" ale zawróciłem nad lotnisko i bezpiecznie wylądowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam zmieniłem nazwę tematu . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Dramatyczny lot Cesny tzn pierwszy raz na nowym silniku. Drugi lot był z "normalnym" lądowaniem, ale zapomniałem włączyć kamerki... http://www.youtube.com/watch?v=dS4ovNDO7VI&feature=c4-overview&list=UUryOzAFNgsGQJfRSku6Q7hA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Krótki timelapse - a to tylko 20 minut z calej niedzieli http://www.youtube.com/watch?v=YIJTSszL3PA&feature=youtube_gdata_player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Następnym razem nakieruj bardziej na płytę lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Zima zimą, ale u Andrzeja praca wre Cięcie, szlifowanie i w modelarni powstaje pięknie zapowiadający się ponad dwu metrowy model C-47 Douglas Dakota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Następnym razem nakieruj bardziej na płytę lotniska Drugie ujęcie zrobiłem właśnie na płytę lotniska, ale akurat wtedy kiełbasa była gotowa i nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.