IrekNowak Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Konstruktor exta to i model będzie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Fajny... Ja bym w środku wsadził jakąś prowadnicę, serwo żeglarskie, które ściągając linkę wyrzucałoby po kolei jednego spadochroniarza za drugim. z sześciu by się spokojnie zmieściło... Drzwi już są, wystarczy tak pociągnąć prowadnice żeby chłopaki nie klinowali się w drzwiach i gotowe Taki desant byłby fajny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekNowak Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Idzie wojna to desant będzie potrzebny , ja do ochrony dodam Mustanga i Korsera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Przyznać się, kto tak ładnie rozbił model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Jak to rozbił,? te modele tak lądują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 no właśnie... przecież jest cały na zdjęciu, nie? Jakie rozbicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekNowak Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Wy tu gadu gadu a niedziele z czym na lotnisko ? Ja wezmę PITTSA z nowym motorem A wy koledzy ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Nooo!!! jak jedzie PIts to reszta wymięka ,nie ma co brać modeli !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 To fakt... Więc ja wezmę tylko szybowca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Jak Irek bierze pittsa z tym nowym motorem, to ja zabiorę tylko krzesełko żeby popatrzeć. Bartek, a co do tego "rozbicia" to sky wyszedł z tego bez szwanku. Poniosła fantazja pilota Andrzej dalej pracuje nad Dakotą, chowane, amortyzowane podwozie już zamontowane. Może ktoś ma pomysł na malowanie, jedyne ograniczenie musi być wojskowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekNowak Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 W sobotę docieraliśmy saito Adama ,pracuje jak zegarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Który,WOSTOK czy RAKIETA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Kilka fotek z dzisiejszych lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=TXYYvSAPo2M&feature=youtube_gdata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekNowak Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Mustang dostał nowe śmigło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Jaką to cudo ma średnicę i skok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekNowak Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Srednica 14 skok 8 wydaje mi się ze jest odpowiednie do saito 115 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Tym razem temat z innej beczki. Zamówiłem pakiet PolyQuest 2200 XP w RC4MAX. Paczka dotarła ale gdy ją otworzyłem to zdębiałem. To zdjęcie pakietu ze sklepu: A to zdjęcia mojego pakietu. Trochę izolacji, trochę taśmy papierowej, cele na wierzchu. Ja rozumiem że pakiet kosztował 70zł ale ku.rwa bez jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekNowak Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Sławek ja bym odesłał to badziewie do RC4 z podziękowaniwm za tak '' świetny towar '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dokładnie tak zrobię Irku. Odeśle im to "coś" w poniedziałek i więcej u nich nic nie zamówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.