Matrik123 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Bartek, nieźle to zmontowałeś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nowa ,,NOWOŚĆ'' do oblotu na przyszłą majówkę , extra 330 1740mm obecna waga 3600gr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 U mnie też coś kiełkuje na wiosnę w garażu, ale na weekend majowy jeszcze nie zdąży.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 No fajne ,Hellcat czy cuś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Kilka nowych fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekNowak Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Fiu fiu ale będzie co rozbijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 No fajne ,Hellcat czy cuś takiego? Wildcat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekNowak Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Proszę zobaczyć,pełen podziw i szacun dla Andrzeja Lata rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Pracy mnóstwo, ale efekt piorunujący. Gratulacje dla Andrzeja. Dakota prezentuje się doskonale, a w locie robi jeszcze większe wrażenie. Dzisiaj odbył się również oblot Extry 300 GW, gratulacje dla Lucjana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekNowak Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nowe fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekNowak Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Niedziela jak zwykle -- lotnisko Trochę wiało ale loty i tak się odbyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Żeby było co oglądać podczas odpoczywania po pokazach, wrzucam moje ostatnie filmiki Odrazu dwa pod rząd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek_kr Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 No ładnie Bartek szalejesz po krzaczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Pokazy Modelarskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam . Potrzebny był mi modelik do polatania w wolnych chwilach na delegacji wiec sobie sprawiłem Jako że nie chciałem modelu produkcji ChRL więc wybór padł na Stuntmastera z MPX . Wierzę że na projektowanie tego modelu poświęcili swój czas też Niemieccy inzynierowie bo model lata swietnie . Konstrukcja sztywna jak diabli . Model kupiłem razem z wyposażeniem Multiplexa . Wystarczyło zapakować pakiet i odbiornik i w ten sam dzień heja w powietrze ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 A ja w tzw. międzyczasie zmontowałem filmik z naszych sobotnich pokazów modelarskich w Podborzu Zapraszam do oglądania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Zapraszamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Pogoda w tym momencie nie pozwala na latanie, ale zawsze można pooglądać co działo się tydzień temu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekNowak Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Bartek super filmik ,ale sciągnij tą opaske będziesz lepiej widział.!!!!!! Niedzielny poranek na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Krótka video-relacja z konkursu balonów na ogrzane powietrze w Naszym Aeroklubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.