hjd Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam serdecznie wszystkich. Interesuje sie modelarstwem samolotow spalinowych. Mam problem z odniornikiem HK-T6A Hobby King. Instalacja pomyslnie zakonczona, lecz jest problem... wykrywa mi tylko 3 i 4 kanal.... 1 i 2 nie reaguje. Kanal 1 jest przypisany obrotą silnika a drugi nawet nie wiem.. Gaz mam w tej aparaturze z lewej strony tzw MODE 2. Probowalem wszystkiego i nic ... Kanal 3 i 4 sa ustawione wrecz idealnie. Pisze tutaj poniewaz nie moge dodac posta w temacie w ktorym jest rozwinieta rozmowa o tym odbniorniku. Moze ktos doradzi co robie zle? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Pisze tutaj poniewaz nie moge dodac posta w temacie w ktorym jest rozwinieta rozmowa o tym odbniorniku.Moze ktos doradzi co robie zle? REGULAMIN FORUM oraz powitalnia Forum dla nowo przybyłych. Jak nakazuje kultura i dobre wychowanie, kiedy się przychodzi, należy się przywitać. Dołączyłeś do nas? Napisz kilka słów o sobie. Nie zapomnij zapoznać sie z regulaminem naszego forum. Rejestracja jest potwierdzeniem zapoznania się z regulaminem i jednocześnie potwierdzeniem jego akceptacji. Jeżeli powitanie będzie zgodne z regulaminem dostaniesz dostęp do całego forum. Trzeba mieć odrobinę cierpliwości- nowo zarejestrowani Użytkownicy dodawani są ręcznie do listy użytkowników z pełnym dostępem do forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 nowo zarejestrowani Użytkownicy dodawani są ręcznie do listy użytkowników z pełnym dostępem do forum. Już biegnę z pomocą. Witam Kolegę na forum :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.