Szymonos Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Witam. Mam zamiar zbudować samolot diablo. mam pod reką 2 serwa hs-81 i pytam czy mogę jako trzecie dokupić HXT-900. czy zrobić to jakoś innaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Jeśli mówimy o diablo depronowym deskolocie - możesz dokupić HXT900. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 klik Tak jak mówi Szymon, dokup HTX900 i będzie ok A co, budujesz ?? Wreszcie reanimacja tematu. Dobrze, bo dobry samolot :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonos Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Będę się wzorował na twoim temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonos Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Noi jeszcze jedno czy izo-floor z comfortu to jest taki sam jak depron z castoramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 depron z castoramy a/ w zasadzie TAK b/ widział ktoś DEPRON w Castoramie :rotfl: ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Bierz depron z abc-rc.pl. Bez porównania do wszystkich podłogowych pianek, poza tym b. dobra cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Noi jeszcze jedno czy izo-floor z comfortu to jest taki sam jak depron z castoramy "Depron" to nazwa handlowa. konkretnie nazwa na produkt jednej firmy z USA. U nas się to tak nie nazywa i szukanie "depronu" w sklepie skończy się wzruszeniem ramion sprzedawcy. Albo "piankowe podkłady pod panele" - i znów mamy co najmniej kilku producentów krajowych i każdy to zwie inaczej, albo "polistyren ekstrudowany w arkuszach". Wszystko to, to w zasadzie ten sam materiał, ale w zalezności od producenta ma róne właściwości. Osobiście polecam Fixflor (taki ciemnoszary) lub Izofloor (zielony). Nie polecam natomiast tego gładkiego z Komfortu. Ja się na nim przejechałem. Bardzo szybko robił się kruchy jak wafel i łamał się i pękał od byle czego. Model wykonany z tego tworzywa po każdym locie był do reperacji i to bez kretów. potrafił się łamać w locie. Ale może trafiłem na kiepską partię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 buwi777, Ja widziałem Ale szybko "się zmył" do czego ludziom to było potrzebne? nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 To jak kiedy zaczynasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonos Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Wczoraj wyciąłem szkielet. I zamówiłem wszystkie części których nie miałem.mam jeszcze problem z regulatorem gdyż go nie mam. zainteresowani sprzedażą niech piszą na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonos Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Mam pytanie. Jestem w trakcie tworzenia Diablo mam 2 serwa hiteca hs-81 i jedno HXT-900. Gdzie które umieścić. Mysle że hs-81 na lotkach ale dalej prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Umieść hxt-900 na lotkach ,dwa hs 81 na sterze kierunku i wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonos Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 A czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Ogon ważniejszy, to i serwa lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 ja bym dał hitec-a na poziomy i lotki bez pionowego jest w stanie wylądować jeśli już tak o tym co ważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.