MironRC Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Witam! Mam problem z odbiornikiem Ar 6200, chciałbym się zapytać czy ktoś się spotkał z takim problemem, a mianowicie po podłączeniu do regulatora bądź zasilania 4,8 V odbiornik tylko mignie i jakby coś nie łączyło, serwa się ruszą i na tym koniec. Sytuacja jest na tyle dziwna ze dzień wcześniej go używałem i było ok, nie mam pojęcia o co chodzi. Pakiet naładowany, odbiornik zbindowany. :roll:
Slawek_9000 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 takiego problemu nie miałem, ale wiem że one się czasem lubią rozbindować, i to zupełnie nieoczekiwanie (np. nazajutrz po bindowaniu)
MironRC Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 ale wiem że one się czasem lubią rozbindować Już wszystko wiem: w takiej sytuacji wkładamy "bind plug" następnie podłączamy zasilanie i odbiornik wskrzeszony! Po czym przechodzimy do bindowania :wink: Dzieki Sławek! Twoje stwierdzenie jest jak najbardziej słuszne 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.