MironRC Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Witam! Mam problem z odbiornikiem Ar 6200, chciałbym się zapytać czy ktoś się spotkał z takim problemem, a mianowicie po podłączeniu do regulatora bądź zasilania 4,8 V odbiornik tylko mignie i jakby coś nie łączyło, serwa się ruszą i na tym koniec. Sytuacja jest na tyle dziwna ze dzień wcześniej go używałem i było ok, nie mam pojęcia o co chodzi. Pakiet naładowany, odbiornik zbindowany. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek_9000 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 takiego problemu nie miałem, ale wiem że one się czasem lubią rozbindować, i to zupełnie nieoczekiwanie (np. nazajutrz po bindowaniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 ale wiem że one się czasem lubią rozbindować Już wszystko wiem: w takiej sytuacji wkładamy "bind plug" następnie podłączamy zasilanie i odbiornik wskrzeszony! Po czym przechodzimy do bindowania :wink: Dzieki Sławek! Twoje stwierdzenie jest jak najbardziej słuszne 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.