chiboogi Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Witam mam pytanie, czy ktos z Was mial stycznosc z tymi kamerkami ?? Mam zamiar zasmakowac podniebnych lotow i potrzebuje dobry sprzet...... prosze o odpowiedz kamerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Z kamer z przetwornikiem pixim najpopularniejsza w fpv jest dx201 z rangevideo.com - kosztuje 150$. Ta kosztuje 160 euro + wysylka Nie wiem czy ma zbyt wielu fascynatow... cena jest chora a stosunek jakosci pixim do dobrego ccd wcale nie powala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjgajewski Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 cena jest choradx201 doliczając vat wychodzi ok 650zł, a px540 wychodzi z wysyłką (DHL 7-10dni) ok 700zł. Różnica 50zł biorąc pod uwagę przedział cenowy to prawie nic. stosunek jakosci pixim do dobrego ccd wcale nie powala.Jeśli więc px540 jest lepszą co wnioskuje z wypowiedzi, to chyba warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Hmm, ja bym nie wydal 700zl na kamerke 540 linii, predzej kupilbym vsn500 badz vsn505. Poprzegladaj vimeo, sa nawet filmiki porownawcze, bodajze fpv-leif zrobil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjgajewski Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Dla mnie 650zł za dx201 jest też za dużo. Jednak ludzie kupują. Vsn 500 lub 505 bardziej by mi pasowala - obie są na 5V? Czym się różnią? Czytałem że to to samo co sn777, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 To to samo. vsn500-sn777 12v, vsn505 5v. Stabilizator w tych 12v zakloca gps'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjgajewski Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Stabilizator w tych 12v zakloca gps'a.Czytałem to w jakimś wątku na forum. Vsn505 gdzie można kupić? W znanych mi sklepach nie ma, na ebay też. Wersja ntsc lepiej się sprawuje - masz chyba taką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Nie, nie mam Ja posiadam sony 420linii z ctr.pl oraz cx161. Nastepna ktora kupie.... czekam na jej testy w powietrzu Bardzo tania, osd i 540 linii. Jak testy kolegi cholo przejdą to tutaj o niej napisze, nie chce polecac w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.