Gość Anonymous Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Proszę o pomoc. Real Glight 4 Wpinam do DX7 mono jack - włącza się nadajnik. Podłączam usb - dioda mruga. Jestem w oknie kalibracji nadajnika - plik EMU - nazwa Dongle Emulator ver. 3.1 Naciskam auto detect a on się drze, że nie wykrywa nadajnika. Próbowałem już na prostrzych nadajnikach i nic. Proszę o odpowiedź kretyńsko prostą - jestem komputerowym kretynem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 A co na to instrukcja? Ja mam co prawda RF 3.0, ale u mnie nie ma żadnego pliku EMU. Dlaczego mam wrażenie, że twój kabel nie jest fabryczny? Jeśli się nie mylę, to pomyliłeś fora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Jacyś NIE idealiści skłonni mi pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Uczciwość nie wynika z idealizmu, właśnie łamiesz także regulamin i zwyczaje tego forum. Jak zrobisz w życiu coś, co inni mogą ukraść, to zrozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Nieidealiści mogą ci zaraz wlepić krawat. Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.