Guest Anonymous Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Proszę o pomoc. Real Glight 4 Wpinam do DX7 mono jack - włącza się nadajnik. Podłączam usb - dioda mruga. Jestem w oknie kalibracji nadajnika - plik EMU - nazwa Dongle Emulator ver. 3.1 Naciskam auto detect a on się drze, że nie wykrywa nadajnika. Próbowałem już na prostrzych nadajnikach i nic. Proszę o odpowiedź kretyńsko prostą - jestem komputerowym kretynem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojot Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 A co na to instrukcja? Ja mam co prawda RF 3.0, ale u mnie nie ma żadnego pliku EMU. Dlaczego mam wrażenie, że twój kabel nie jest fabryczny? Jeśli się nie mylę, to pomyliłeś fora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Jacyś NIE idealiści skłonni mi pomóc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojot Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Uczciwość nie wynika z idealizmu, właśnie łamiesz także regulamin i zwyczaje tego forum. Jak zrobisz w życiu coś, co inni mogą ukraść, to zrozumiesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiQ27 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Nieidealiści mogą ci zaraz wlepić krawat. Zamykam temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.