diem Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam, Kolega postanowil pojsc na calosc. Sprzet wykorzystany z wątku o początkach fpv (procz gogli) http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=25053&postdays=0&postorder=asc&start=0 Film: Kolega postanowil sobie calkiem niezle, wiecej opisu tego lotu umieszcze w wątku powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Gratulacje "oblotu" sprzętu Fpv Wiem że to z tych tańszych zestawów ,ale ja jak będę kompletował cały sprzęcior zakupie trochę droższa kamerkę,a to dlatego żeby mieć lepszy kąt widzenia w kamerce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Cimek ale gadasz głupotu. Kąt widzenia zalezy od obiektywu a nie od kamery samej w sobie. A tak na marginesie to obraz z tej kamery jest lepszy niz z DX201 za 150$. Dodajmy tez ze ta kamera kostowała około 50$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 ECO400, Siedzisz w FPV dość długo i wiesz co i jak, ja to laik ,wiec gadam głupoty wybacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 ECO400 A tak na marginesie to obraz z tej kamery jest lepszy niz z DX201 za 150$O jakiej kamerze piszesz bo nie mogę nigdzie się wczytać a mnie też FPV zaczyna mocno interesować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Kamera na ktorej lata Misiek to CX-161. Moim zdaniem jest super. Chyba sobie taką sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Oj Cimek, powstrzymaj sie od pisania, czytaj duzo Kamerka cx161 daje bardzo czysty obraz, co prawda nie widac na niej super szczegolow ale jak za tą cene jest po prostu super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.