Skocz do zawartości

Ford T z gazety "legendarne samochody"

Łukasz K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Dziś kupiłem razem z gazetą "legendarne samochody" Forda T z 1908 r.Model jest w skali 1:48, Staranie wykonany z metalu,a podstawka z plastiku.Kupiłem go okazyjnie bo zapłaciłem tylko 4,95 PLN,ale następne numery będą po 24,95-więc już przesada.Za 16 modeli chcą 248zł(jako prenumerata)-Jak w przypadku Spittfire zdzieranie kasy.Jak to zwykle bywa pierwszy model na zachęte za 4,95,następny 24.95 itd.Dosyć o modelu,teraz o gazecie,a więc "gazeta" zawiera 4 strony(wydawoło mi się przy zakupie że więcej,bo była wypchana grubą tekturą,ale mimo to są tam fajne info. o tym pięknym samochodzie.

Później wrzucę fotki.

Nie orientuje się za bardzo w "redukcji" i nie wiem, czy dobrze umieściłem temat

Pozdrawiam

Łukasz

Opublikowano

wszystko fajnie fajnie tylko ja czekam na mustanga :D :twisted: :mrgreen: jak bedzie to daj znac no i camaro

Też bym chciał mustanga,ale nie ma go na liście :P Jest za to stare Porsche albo Bugatti :D

Opublikowano

Ja uważam że 25zł za model jest stawką godziwą, ostatnie podwyżki modeli plastikowych są straszne. Modele sprzętu pancernego 1:72 Hasegawy [b. stare formy, bardzo :!: ] przekroczyły 50zl gdzie nowiutkie modele Dragona stają się tańsze ...

Co do wydawnictwa, sam poluje na sprzęt pancerny do gry, za 5zl mozna bylo kupic sdkfz 250 a po 10zl kupiłem samochód steyer + armate flak 38. Za te modele w sklepie musiałbym zapłacić przynajmniej 100zl i jeszcze je złożyć [co przy starych modelach 1:72 jest bolesne]. A wydałem 35zl na 4 modele ...

Opublikowano

ej, bez kitu to maja byc LEGENDARNE samochody czyli mustang, camaro, charger, syrenka itp muszą byc a nie... dadza jakies nieciekawe i niepopularne czyli nie legendarne

gdzie mozna znaleźc spis samochodow w tych numerach?

ja czekam az bedzie kolekcja np. Custom Cars i jakies podrasowane hot rody

p.s. własnie obejrzalem po raz 30 "gone in 60 secends" :D GT500 1967 rzadzi i szukam takich na ebayu :P najtaniej 89000$ :D

Opublikowano

Spis aut:

Ford t -1908r.

Lincoln Continental-1941 r.

Triumph TR3 Roadster

Bugatti Royale-1929r. - na tego mam ochotę

Citroen B2 torpedo-1925

Ford Crown Victoria-1955r.

Jaguar SS 100-1936r. - na tego

Ford Capri-1969r.

Citroen Traction Roadster-1939r.

Porsche 256 Cabrio-1959r. - i na tego ;D

Chevrolet Nomad-1957r.

Reanult 4cv-1947

Piszą jeszcze o jakiś współczesnych autach,ale trzeba tą "starą" kolekcję zebrać.

Opublikowano

Znalazłem obrazek w tej gazecie ze współczesnymi autami,nie piszą co tam będzie,ale ja widze:

Mitsubishi Lancer

Lamborghini Gallardo(poprawcie mnie jeśli źle napisałem ;P )

Ferarri-takie popularne czerwone

Garbus :mrgreen:

Porshe 911 Turbo - moje ulubione auto

Ale one wyglądają na zwykłe rysoraki....

Teraz trochę o Fordzie T,Koła modelu są wykonane z plastiku,jako opona jest tam,coś takiego jak gumka do prop-savera(uszczelka).Wnętrze z plastiku,a cała karoseria z metalu.Naklejki do wszystkich aut,dostaje się w 1 numerze.

Fotki-jak zwykle jakością nie powalają

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Najbardziej w tym modelu podoba mi się przód ;)

Opublikowano

Fotki-jak zwykle jakością nie powalają

to one mają jakąś jakość ?? :shock: Łukasz, to już przesada. Telefonem można robić naprawdę ładne zdjęcia - wystarczające na forum... :roll:

Ładne piloty. Ostre...

Uprzedziłeś mnie :wink:

Mnie tam takie statuetki nie kręcą... pożytku żadnego, jakość wykonania... nikła i tylko stoi i się kurzy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.