Zdzisław Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Po teście serw Alturn powróciłem do starej teorii. Czym różnią się te Serwa TS 1118- Dymond D47-Robbe FS-31. Może miał ktoś możliwość porównania. Jeśli ktoś to porównał będę bardzo wdzięczny. Jakie serwo wybrać ?? Pozdrawiam Zdzisław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Uzywalem wszystkich, ktore wymieniles. Obecnie posiadam 1 sztuke topmodela i z 5 dymondow. W zasadzie sa to te same serwa pod roznymi nazwami, jednak przy moich egzemplarzach najlepsze okazywaly sie dymondy- mialy najmniejsze luzy bedac nowymi. To niestety standard w tych serwach i nie da sie tego wyeliminowac. Ale uwazaj! Widzialem kilka serw z najnowszej partii dymonda i potrafia drgac, wiec moze tym razem lepiej zaufac topmodelom lub Robbe? Do czego szukasz serw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Witam. Serwa potrzebuje do modelu B44, składam dla kolegi. Ja sam mam 5 szt. TS1118 i jestem bardzo zadowolony , ale nigdzie nie mogę trafić tych serw. Pozdrawiam Zdzisław Ps: dzięki za informacje skuszę się na Robbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A moze tutaj: http://modelflyrc.com.pl/product_info.php?cPath=38_44&products_id=44 Ja przestawilem sie na ultraszybkie, ale ciezsze 6g cyfrowe JRy- miodzio!! A swoja droga- czy serwa zasilasz z BECa czy z 2s lipo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 W tym sklepie niestety ich niema, wiem na stronie są . Serwa zasilam z BECa Pozdrawiam Zdzisław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 To polecam wrzucenie ich bezposrednio pod 2s- zdecydowanie szybsze. No i moment oczywiscie rowniez wiekszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Dzięki za podpowiedż, muszę tak zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A najprostszy sposob to po prostu zebranie wszystkich czerwonych przewodow od serwa (plusow) i podlaczenie ich do plusa od pakietu zasilajacego (oczywiscie tylko przy 2s). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-ek7 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam! Używam serwa Altur, AAS-303 i ASS-303MG. Szybkie, zrobione z dobrego tworzywa i nie mają luzów Bardzo korzystna cena do jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Kamil-ek7 Czytaj człowieku jeszcze raz czytaj piszesz post za postem. W innym temacie napisałem opinie o serwach Alturn, właśnie tam napisałeś to samo co tu ( skopiowałeś). A co do serw to chciał bym abyś to samo mógł napisać za rok, w moim padły zębatki ( może na felerne trafiłem) Pozdrawiam Zdzisław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-ek7 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Przepraszam gucio że Cię zbulwersowałem i dałem taki powód do złóści :roll: Fakt! pożyjemy zobaczymy, mam nadzieję że są warte swej ceny. Jak na razie jest to moja opinia początkowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Tobie życzę obyś nie miał takiej opinii jak ja i oby serwa służyły, długo, precyzyjnie i bezawaryjnie. Przepraszać nie ma za co. Po prostu wkurzyłem się, wydałem kasę na szmelc i muszę kupić następne. Te okazje :evil: (prawie jak żywiec) Pozdrawiam Zdzisław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.