tomek68 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Nie przywitałem się z kolegami ale przyszedł czas na pożegnanie . Więc w związku z tym iż nie mam nic do powiedzenia a wręcz jestem śmieszno żałosny ni mniejszym żegnam wszystkich użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Tomek, masz swoje lata, jest sens obrażać się i odchodzić z powodu jakiegoś nieporozumienia ? Zastanów się jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 ech...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 To raczej wy jestescie smieszni ... witac sie dziwne .Wiatam sie z wszystlmi .. jesli otwieram temat i to powinno wystarczy , jesli wam sie nie podoba to sa inne fora w kraju i zagranica .. Jestesmy tu w koncu po to by sobie pomagac a nie ... oczekiwac towarzyskich pieszczot Moe jestesmgburem .. ale na takie dictum jak wasze dostaje choletry ,,, Zreszta 99 % procent olewa te powitania By nie byc do konca chamem tarynm i zgryzliwym sle slodkie buziaki wszystkim :) i kazdemu z osobna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Rycho1 czy może wprowadzić choć odrobine polszczyzny do twojego postu, gdyż aktulanego nie da się przeczytać normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 To raczej wy jestescie smieszni ... witac sie dziwne .Wiatam sie z wszystlmi .. jesli otwieram temat i to powinno wystarczy , jesli wam sie nie podoba to sa inne fora w kraju i zagranica .. Jestesmy tu w koncu po to by sobie pomagac a nie ... oczekiwac towarzyskich pieszczot Moe jestesmgburem .. ale na takie dictum jak wasze dostaje choletry ,,, Zreszta 99 % procent olewa te powitania By nie byc do konca chamem tarynm i zgryzliwym sle slodkie buziaki wszystkim :) i kazdemu z osobna Jak na człowieka z 5# na karku, jak twierdzisz, dziwne jest to, że nie nie znasz podstawowych zasad towarzyskich. Jak gdzieś wchodzisz - wypada się przywitać i przedstawić. To najzwyklejsza grzeczność. Jeżeli ci to przeszkadza, to tak - masz 100% racji. Są inne fora i żadnego przymusu nie ma, byś akceptował zwyczajną grzeczność. Powinieneś jednak wiedzieć, że jeżeli nie dajesz się poznać osobiście, to możemy cię oceniać jak każdego tutaj, wyłacznie po poziomie twoich wypowiedzi i twoich reakcji. A te są na takim poziomie, że człowiek się zastanawia czy ci się czasem te cyferki w wieku nie poprzestawiały. Zresztą to samo można podejrzewać w przypadku kolegi Tomka i jego "a ja se ide z piaskownicy bo jesteśta be". Na szacunek społeczności trzeba sobie zasłużyć. Co zrobiłeś w tym temacie? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 sa literowki ... za to sorry ale ...jest poprawnie pod wzgledem tresci . Jestem wkurzony .. bo dziwaczcie.. Jak wspomnialem witam sie jak otwieram nowy temat a ze tu nie moge bo brak mi czasu na pieszczoty towarzyskie . Szukam konkretnej pomocy nie glaskania po glowce POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Szukam konkretnej pomocy nie glaskania po glowceNa onecie mozna od razu pisac, zakladac tematy i fachowo sobie pomagac.Takie sa u nas zasady - sprawdzaja sie - wiekszosc to rozumie i potrafi sie dostosowac. jest poprawnie pod wzgledem tresciehhh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 fajne motto wlasnie nie pozwolby inni ...marnowali czas ..na zbedne pieszczoty towarzyskie ktorych i tak nikt nie czyta ::) tak powinno brzmiec Pozdrawiam EDIT:Poprzedniego posta usunąłem. Istnieje opcja EDYTUJ, wystarczy ją użyć do zmiany posta, a nie pisać nowego bo się przypomniało o czymś lub coś źle napisało. Z resztą przed wysłaniem wystarczy przeczytać co się przed chwilą napisało. Osa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 na pisanie czegoś masz czas a na powitanie nie Twoja sprawa, powitalnia jest po to by ktoś przypadkiem nie za spamował forum raz dwa trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.