Adam B. Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Witam! Bardzo proszę kolegów, którzy mają namiary na GRUCHACZA (zniknął ostatnio bezpowrotnie z forum) aby dali mi jakiś cynk - chociaż maila. Albo chociaż napiszcie do niego, że potrzebuję kontakt - wszystko straciłem
Adam B. Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 Przepraszam, że temat podbijam ale sprawa dla mnie jest honorowa. Pomóżcie proszę Koledzy
Adam B. Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 Coś konkretnego - jaki Janusz bo nie mogę Go zidentyfikować? Jeśli ktoś ma kontakt to na PM podam mój numer telefonu do przekazania GRUCHACZOWI.
MiQ27 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 No przecież napisał, Janusz Joe http://pfmrc.eu/profile.php?mode=viewprofile&u=6373
Adam B. Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 :crazy: szukałem Joe Janusz i nic nie mogłem znaleźć dziękuję
Tomek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 To w temacie , dlaczego zniknął, napisał fajny artykuł , potem coiś pokasował ,a teraz zniknął na cacy. Talibowie przyjechali ? :faja:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.