Adam B. Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witam! Bardzo proszę kolegów, którzy mają namiary na GRUCHACZA (zniknął ostatnio bezpowrotnie z forum) aby dali mi jakiś cynk - chociaż maila. Albo chociaż napiszcie do niego, że potrzebuję kontakt - wszystko straciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Przepraszam, że temat podbijam ale sprawa dla mnie jest honorowa. Pomóżcie proszę Koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 JANUSZ JOE ma chyba do niego numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Coś konkretnego - jaki Janusz bo nie mogę Go zidentyfikować? Jeśli ktoś ma kontakt to na PM podam mój numer telefonu do przekazania GRUCHACZOWI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 No przecież napisał, Janusz Joe http://pfmrc.eu/profile.php?mode=viewprofile&u=6373 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 :crazy: szukałem Joe Janusz i nic nie mogłem znaleźć dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 To w temacie , dlaczego zniknął, napisał fajny artykuł , potem coiś pokasował ,a teraz zniknął na cacy. Talibowie przyjechali ? :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.