Motylasty Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam. Na prośbę Tomka i za zgodą Kuby. Myślę że .............. zresztą słowa są tu zbędne. Córka Sandra lat 10 od 2007 ma rzadki nowotwór tkanki miekkiej w stopie. Do niedawna lekarze nie wiele mogli zrobić. Czekaliśmy już na termin amputacji. Jednak Bóg chciał abyśmy pojechali do Centrum Zdrowia Matki i Dziecka w Warszawie, gdzie lekarze podjeli się jej leczenia. Niewątpliwie bardzo sie z tego cieszymy. Niestety mam do stolicy w jedna strone prawie 400 km a wiadomo, że córki w pociąg nie mogę wsadzić. Jeździmy samochodem i to jest dla niej najwygodniejsze. Przed nami co najmniej 6 m-cy leczenia. Dobra to tyle w wielkim skrócie. Poniżej wstawię treść apelu, który wysyłam z żoną na cała Polskę. Jak sie coś da z tym zrobić to prosiłbym o informację. Dziękuję i pozdrawiam Tomek Zwracamy się do Państwa z gorącą prośbą o pomoc finansową na leczenie i rehabilitację naszej córki Sandry Borcuch, która we wrześniu 2007r. zachorowała na bardzo rzadki nowotwór tkanki miękkiej(fibromatosis agressiva). JAK POMÓC: 1.Jeżeli chcą Państwo przekazać darowiznę pieniężną na leczenie i rehabilitację Sandry prosimy o dokonywanie wpłat: Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym „Słoneczko” 77-400 Złotów, Stawnica 33 NIP:767-15-85-965, KRS: 0000186434 SBL ZAKRZEWO Nr konta 89 8944 0003 0000 2088 2000 0010 tytułem: na leczenie i rehabilitację Sandry Borcuch, symbol 88/B 2.Możecie Państwo również pomóc przekazując 1% podatku dochodowego na rzecz Fundacji Pomocy Osobom Niepełnosprawnym „Słoneczko”, która opiekuje się Sandrą. JAK WYPEŁNIĆ: W PIT – wpisujemy Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym „Słoneczko” nr KRS 0000186434, w informacjach uzupełniających – cel szczegółowy 1%: PIT 28 pozycja 133, PIT 36 pozycja 309, PIT 36L pozycja 109, PIT 37 pozycja 128. na leczenie i rehabilitację Sandry Borcuch, symbol 88/B – - koniecznie z tym dopiskiem Za wszelką pomoc serdecznie Państwu dziękujemy. Rodzice Sandry, Agnieszka i Tomasz Borcuch. _________________ pozdrawiam Tomek FUTABA - T-10CP 2,4GHz, Ventus 2ax 3.5m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.