marek rokowski Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 hehe Działeczka dostał dwa zestawy, ale mocno uproszczone - Locke dostanie k. tygodnia co prawda tylko jeden model-ale w w wersji full wypas (małe opóźnienie ponieważ okazało się ze musze dociąć nowe wręgi kadłuba...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 W takim razie ja funduję silnik TP 2406 140W + dwa serwa TP SG-90.Dla kogo?Jeszcze nie wiem. I nie atakować mnie na PW bo urwę głowę :wink: .Lista nagród zostanie ogłoszona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 A kto Pana atakuje na PW ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Są tacy. Pojawiła się dodatkowa nagroda ufundowana przez sklep RcMatsu.Jest to śmigłowiec Carson Big EC-135. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 super że nagrody dochodzą , szkoda tylko że nie jest to skoordynowane i opisane oficjalnie kto co, za co i od kogo dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Organizatorzy konkursu chyba zapomnieli o nagrodach głównych.Mnie przynajmniej nic o nich nie wiadomo.Dodatkowe które trafiają do mnie zostaną rozdysponowane zgodnie z wolą fundatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 A tym co sie nie udało to niestety nie dostaną żadnego upominku ? [tzn. Ci co zaczeli modele,lecz nie skończyli...] xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 czy jak wystartujesz w biegu na 10km w 10 osob i bedziesz 8-my bedziesz liczyl na nagrode? Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Trzeba było się sprężać, a teraz to tylko możecie patrzeć z wywieszonym językiem :ble: jak inni zgarniają nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Dziś doszła moja paczka. Wszystko ładnie zapakowane, wszystko w środku całe. Model jest w malowaniu "Kubuś" :wink: Naprawdę, bardzo dziękuje Panu Markowi. :wink: Model zapewne złożę na wakacjach, i postaram się zrobić dokladną fotorelację z budowy. Jeszcze raz, Bardzo dziękuję. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.