cyrax_ojz Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 może się komuś ta informacja przyda do Hobby king ma ponownie w sprzedaży odbiorniki spektrum-a ja swoje już zamówiłem :jupi: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10325&Product_Name=AR6110e_DSM2_Microlite_6Ch_End-pin_Park_Flyer_Receiver cena chyba dobra :rotfl: 39.99$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Pewno że się przyda dzieki wielki, bedzie w sam raz do shocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 jaki to ma zasięg?orientujesz się?wiem ze nie taki jak Full, ale na ile wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Akurat ten odbiornik jest do małych modeli, ale metrowym modelem można śmiało odlecieć do granicy widoczności. Z małych odbiorników o pełnym zasięgu polecam AR500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.