Agencik_Szczecin Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witam, mam na imie Marcin, mieszkam w Szczecinie. Smigam tylko modelami poruszajacymi sie po ladzie (jeszcze nie przekonalem sie do modeli latajacych, choc by ze wzgledu na to ze co lata musi upasc no i ktos to musi naprawic a naprawy nie sa tanie) Sprzet jakim dysponuje to modele firmy Thunder Tiger. Niby nie najlepsza i nie najtansza firma ale jak dla mnie to swietny i przemyslany sprzet w rozsadnej cenie ktory jak porownuje do marek takich jak HPI wydaje sie byc niezniszczalny i na dodatek polowe tanszy zarowno w zakupie jak i w naprawach. Monster Truck Thunder Tiger MTA4 s28 (dokladnie to samo co Team Associated - MGT), Buggy Thunder Tiger EB4-S2 Pro, BMW M3 Thunder Tiger TS4-N (niestety ten sam co byl w gazetce pare lat temu, i od niego wszystko sie zaczelo) Lubie majsterkowac i na ile pozwala mi na to praca i fundusze poprawiam to i owo w tym co mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witamy samochodziarza, moze ozywisz troche dział ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortservice Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Witamy samochodziarza, moze ozywisz troche dział ;] ok Witamy na forum witam Witamy samochodziarza, moze ozywisz troche dział ;] Witam również i cieszę się że mogę tu być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.