Agencik_Szczecin Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Witam, mam na imie Marcin, mieszkam w Szczecinie. Smigam tylko modelami poruszajacymi sie po ladzie (jeszcze nie przekonalem sie do modeli latajacych, choc by ze wzgledu na to ze co lata musi upasc no i ktos to musi naprawic a naprawy nie sa tanie) Sprzet jakim dysponuje to modele firmy Thunder Tiger. Niby nie najlepsza i nie najtansza firma ale jak dla mnie to swietny i przemyslany sprzet w rozsadnej cenie ktory jak porownuje do marek takich jak HPI wydaje sie byc niezniszczalny i na dodatek polowe tanszy zarowno w zakupie jak i w naprawach. Monster Truck Thunder Tiger MTA4 s28 (dokladnie to samo co Team Associated - MGT), Buggy Thunder Tiger EB4-S2 Pro, BMW M3 Thunder Tiger TS4-N (niestety ten sam co byl w gazetce pare lat temu, i od niego wszystko sie zaczelo) Lubie majsterkowac i na ile pozwala mi na to praca i fundusze poprawiam to i owo w tym co mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
utopia Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Witamy na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Witamy samochodziarza, moze ozywisz troche dział ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortservice Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Witamy samochodziarza, moze ozywisz troche dział ;] ok Witamy na forum witam Witamy samochodziarza, moze ozywisz troche dział ;] Witam również i cieszę się że mogę tu być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.