killerpl Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Nazywam się Damian mam 16 lat i chciałbym co nieco dowiedzieć się o budowaniu własnych modeli itp. Miałem do czynienia kiedyś z modelarstwem i chciał bym do tego wrócić, gdyż zaczęło mnie to znowu interesować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witamy na forum PS. co znaczy to zdanie ? Miałem do czynienia kiedyś z modelarstwem i chciał bym do tego wrócić masz 16 lat więc dopiero zaczynasz :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killerpl Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 hehe kiedyś znajomy składał model rc i widziałem co nie co jak to robił kilka razy nim latałem i takie tam ale to już stare dzieje A i chciałbym dodać że nieco mu pomagałem tamte zdanie co w 1 poście napisałem może troszeczkę źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad CAT Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Po dlugiej nieobecnosci wracam do zywych na tym forum a sprowokowal mnie Skazoo ze swa niedorzeczna waga nowego projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Konrad CAT, Załóż proszę własny temat w POWITALNI i tam się przedstaw to dla porządku technicznego forum rzecz niezbędna. Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad CAT Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 przepraszam napisalem tu omylkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 killerpl, Proszę o zapoznanie się z regulaminem i poprawne wypełnienie profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killerpl Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 wiem że chodzi zapewne o awatar uzupełnię jego jutro gdyż dziś nie mam czasu na przesłanie zdjęć do komputera. Wiec jeśli można tymczasowo mogę wstawić inny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Nie chodzi o awatar, :roll: raczej o pole skąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killerpl Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 ops przepraszam tego nie zobaczyłem (Poprawione) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.