Kuba12 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Witam. Mam pewien problem z moim savikiem. Dokładnie nie wbija mi dwójki, kręciłem śróbą regulacyjną w lewo do granic możliwośći - i nic... Zamieniałem stronami to kółeczko z zapadką - też nic nie dało - silnik jest dobrze wyregulowany. Zębatka 2 biegu nie jest zjechana Już nie mam pomysłów co może być nie tak. Proszę o pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 sugerował bym zużycie elementu 86368 w instrukcji jest to komplet zapadka sprężynka robaczek w moim musiałem wymienić po 20 litrach i pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba12 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Ok, złużycie. tylko w ręku chodzi to bardzo ładnie, nie zacina się w ogóle, wystaje z kółeczka sporo nie wiem może 3mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 nic nie powinno wystawać zapadka powinna otwierać przy większej prędkości dzięki sile odśrodkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba12 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Wszystko jest ok, specjalnie odkręciłem śrubkę regulacyjną czy aby wszystko jest ok. Potem ją dokręciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 A którą śrubą kręciłeś podczas regulacji? Jak dla mnie było pewnie zimno,motor nie osiągał odpowiedniej temperatury i niedokręcał się.A ty zamiast odkręcić regulację ,odkręciłeś całe sprzęgło odśrodkowe stąd brak reakcji na regulację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba12 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 nie, nie, nie! kręciłem tylko śrubką od regulacji. Było zimno to prawda, ale silniczek tak wył, że aż nie można było słuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.