rafalgruszka Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 witam mam pytanko do osób zajmujących się grafiką komputerową lub znających jakiś program którym można wykonać taką animację http://www.youtube.com/watch?v=3OVOG108yQY na razie jedyny pomysł na jaki wpadłem żeby zrobić taki film polega na zoom'owaniu zdjęć i doklejaniu miniatur następnych które później zoom'uje... i tak dalej... masakra... 20sec filmu zajęło mi 500 zdjęć i jakieś 5 godzin roboty... może znacie jakieś prostsze sposoby na wykonanie takiej animacji?? pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 A dlaczego chcesz zrobić taki film? On (ten Film) został już zrobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 witam Tomek chcę zrobić film w podobnej technice o modelarstwie pozdrawiam rafal ps może znowu wygram jakiś konkurs... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Chciałbym Cię odwieść od tego zamiaru. To będzie powielenie, to jakbyś chciał namalować Giocondę, nagrać piosenki The Beatles, zbudować Pałac Kultury. Chyba, że masz sensowne uzasadnienie, jakiś nowy wyraz artystyczny. Jednakże wtedy sam dojdziesz do tego, jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.