jakuban Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Mam pytanie, być może odpowiedź na nie jest oczywista, ale nie dla mnie. Chodzi o ACCUSW 4, a dokładnie o to jaki prąd mamy na wyjściu przy 4 i 5 celach? Instrukcja podaje że "switching voltage" (napięcie przełączenia) przy 4 celach wynosi 3,8 a przy 5 celach 4,25, ale nie wiem czo oznacza to, to samo co napięcie na wyjściu. Będę wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_O. Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Mam pytanie, być może odpowiedź na nie jest oczywista, ale nie dla mnie. Chodzi o ACCUSW 4, a dokładnie o to jaki prąd mamy na wyjściu przy 4 i 5 celach? Będę wdzięczny za pomoc. Witaj. Mógłbym być złośliwy i odpowiedzieć krótko na Twoje pytanie: Prąd stały. :twisted: Odpowiem jednak dokładniej. W tym urządzeniu nie ma żadnego regulatora napięcia i na wyjściu napięcie jest zbliżone do napięcia podłączonego pakietu głównego. Gdy napięcie tego pakietu spadnie do 3,8V lub 4,25V nastąpi przełączenie na pakiet zapasowy. Tak więc normalnie odbiornik i serwa zasilane są z pierwszego (głównego) pakietu, gdy ten się rozładuje/spadnie w nim napięcie, podłączony zostanie drugi (zapasowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuban Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Dzięki serdeczne. Pomógł wędruje we właściwe ręce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.