upgrayedd Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Oglądając modele na www.alibaba.com trafiłem na ofertę z Polski. http://www.alibaba.com/product-free/10257328/Graffiti_Rc_Glider.html Cena ot 25$, co przy dzisiejszym kursie daje nam 71 złotych. Ofertę wystawiło Gama service, czyli prawdopodobnie mielecki sklep modelarski Gamahobby. Obejrzałem ich ofertę szybowców i nie znalazłem takiego, a najtańszy kosztuje chyba około 125 złotych. Oferta chyba niezła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=160 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam Ja mieszkam w Mielcu , mogę się dowiedzieć coś o tym modelu jeżeli Cię to bardzo interesuje. Jest to model z produkcji SAU , teraz chyba już nie produkowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam Ja mieszkam w Mielcu , mogę się dowiedzieć coś o tym modelu jeżeli Cię to bardzo interesuje. Jest to model z produkcji SAU , teraz chyba już nie produkowane. Aż tak mnie to nie ciekawi. Cena tylko mnie zainteresowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 W S.A.U. mieli robić graffitki z lotkami i dźwigarem z węgla , zapowiadało się super... Miałem kilka płatów graffita i nauczyłem się nim latać. Szkoda , że produkcja ucichła bo modele prezentowały b.dobry stosunek jakości do ceny. Co ważne, były łatwe w montażu i latały poprawne dając szanse nauczyć się latać bez urazowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Byłem dziś i się zapytałem. Niestety ten model był wystawiony do sprzedaży 3 lata temu. Serwis alibaba nie usuwa automatycznie aukcji. TAK więc teraz już go nie ma w sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Czyli temat do zamknięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Amen :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.