pacek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a takie krótkie lotki są wystarczające? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Skua nie roz.... sie w pierwszych sekundach lotu tylko w trzecim locie i to prawie pod koniec paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Skua nie roz.... sie w pierwszych sekundach lotu tylko w trzecim locie i to prawie pod koniec paliwa :?: :?: :?: ja się pytałem o reakcje na lotki a nie długość lotu :mrgreen: no chyba, że to było nie do mnie. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Braki w wykształceniu wychodzą A co do lotek to jeszcze musiałem ograniczyć wychylenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Czołem Dziś - w końcu - udało się odpalić moją Skuę. Że lata on okrutnie to wiadomo. Zamontowałem w nim stary silnik 3,5 którego jeszcze nigdy nie odpalałem. Kompresji prawie brak. Nie sprawdzałem osiągów ale raczej marne. W locie trzeszczy podejżewam że wytłuczony jest korbowód, ale spróbuję nim parę lotów zrobić. Model wykonuje zadziwiające figury, długi przód powoduje po wytrąceniu z prostego lotu robi jakieś dziwne sztuki, ale to na zamówienie. Prędkość nie jest wielka, ale to raczej wina silnika oraz mam wrażenie że lepiej latało by się nim na śmigle 9x5 zamiast 9x4 bo kanty powodują zapewne jakieś opory. Zwrotność jest duża, reakcja na wszystko dobra. Jest chyba podatny na wiatr, może masa (1195) ma wpływ? Kilka fotek, do zdjęć założyłem karabin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 no ładny, ładny , ale zamiast tego patyczka z tyłu kabiny powinieneś wstawić kamere to byś miał materiał do analiz klatka po klatce, jak Ci taśmę ciachnę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Jeżeli na filmie miałby być widoczny Twój model to trzeba by kamerę skierować do przodu i wyposażyć w teleobiektyw :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris30 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 witam. moge prosić o nr. tel. do Ciebie. mam pare pytań. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.