angorek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Witam! Zastanawiałem się nad kupnem tego heli ale wyczytałem że jest tylko 2 kanałowy i w zwiąsku z tym proszę o rade czy dało by się go przerobić na 4 kanały chodzi mi o lot góra dół przód tył pochylanie się na boki oraz obrót w lewo i prawo. Pozdrawiam
qbacz Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Takich zabawek się nie przerabia. Najtańszy, godny zainteresowania 4-ro kanałowy helikopter to Lama firmy e sky.
madrian Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Witam! Zastanawiałem się nad kupnem tego heli ale wyczytałem że jest tylko 2 kanałowy i w zwiąsku z tym proszę o rade czy dało by się go przerobić na 4 kanały chodzi mi o lot góra dół przód tył pochylanie się na boki oraz obrót w lewo i prawo. Pozdrawiam Czy jak będziesz chciał kupić samochód, to też kupisz rower i go przerobisz? Niestety to identyczny przypadek. To po prostu zabawka zdalnie sterowana, nie mająca nic wspólnego z modelami, poza wyglądem i napisami na pudełku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.