angorek Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witam! Zastanawiałem się nad kupnem tego heli ale wyczytałem że jest tylko 2 kanałowy i w zwiąsku z tym proszę o rade czy dało by się go przerobić na 4 kanały chodzi mi o lot góra dół przód tył pochylanie się na boki oraz obrót w lewo i prawo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Takich zabawek się nie przerabia. Najtańszy, godny zainteresowania 4-ro kanałowy helikopter to Lama firmy e sky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witam! Zastanawiałem się nad kupnem tego heli ale wyczytałem że jest tylko 2 kanałowy i w zwiąsku z tym proszę o rade czy dało by się go przerobić na 4 kanały chodzi mi o lot góra dół przód tył pochylanie się na boki oraz obrót w lewo i prawo. Pozdrawiam Czy jak będziesz chciał kupić samochód, to też kupisz rower i go przerobisz? Niestety to identyczny przypadek. To po prostu zabawka zdalnie sterowana, nie mająca nic wspólnego z modelami, poza wyglądem i napisami na pudełku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.