myszorek1212 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witam! Czy istnieje taka możliwość aby wykorzystać 2 silniki z Lamy v3 do małego modelu 2 silnikowego oczywiście z depronu ? Czy w ogóle te silniki do czegoś się nie nadają :oops: ? A jak się da to czy trzeba przekładnię i jakie śmigła. Pozdrawiam!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Pamiętam, że mój instruktor zrobił kiedyś taki model. Latało to w zasadzie samo, bo miało skrzydło z potrójnym wzniosem ,około 80 cm rozpiętości i w 99%-ach było zrobione z depronu. Ważyło może ze 250 g. Żadnych przekładnie, tylko bardzo małe śmigła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam G. Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Może takie coś: http://forumrc.alexba.eu/ipw-web/bulletin/bb/viewtopic.php?p=119179&highlight=#119179 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Sorki za ponowienie, ale właśnie robię coś takiego i za nic nie wiem jak zrobić by serwa chodziły razem, może ktoś ma jakiś pomysł mam 4in1 w tym 2 serwa, aparatura od lamy stockowa 35mhz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Kombinujecie ,kombinujecie, jak qn pod górkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 za nic nie wiem jak zrobić by serwa chodziły razem,Co to znaczy razem?Jeżeli mają obsługiwać lotki to tylko Y-kabel.Nie masz innej możliwości. Jeżeli delta to musisz kupić zewnętrzny mikser delta-mix . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 f-150, wielkie dzięki, szkoda że nie mogę dać pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.