kefir Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Dzisiaj poleciałem przetestować zagi z OSD i wynik nawet dobry tylko wiatr przeszkadzał na wyższy lot http://vimeo.com/10133502 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Nieeee....,no super :jupi: a,u nas leje :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eski Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Kefir - Twoje filmiki sa extra :-) Mam nadzieję , że jeszcze w tym roku będę mógł zaprezentować Ci mój pierwszy lot z takim zestawem ;-) Zdradził byś jakiej aparatury GPS używasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Aparatura to Futaba 9CAP nadajnik i odbiornik to Lawmate 500mW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.