daan Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Bellanca decathlon poszła do kasacji (nie rozbiłem jej, po prostu była zbyt brudna od lądowań i miała mnóstwo wgnieceń od patyczków) .To był mój pierwszy ulotniony model, na którym uczyłem się latać. filmik: ________________________________________________________________________________________________________________________________ Mini Mag do dnia dzisiejszego jest w stanie bardzo dobrym. Wspaniale kręci podstawowe figury akrobacyjne (beczki i pętle). filmik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
daan Posted May 5, 2010 Author Share Posted May 5, 2010 Parkmaster lata cudownie. Jak dam większe śmigiełko to nawet pionowo w górę pójdzie W locie Link to comment Share on other sites More sharing options...
daan Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Dragon najnowszy modelik opis budowy na forum: http://www.pfmrc.eu/viewtopic.php?t=26181 filmik: drugi filmik: model już odbudowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts