puciu16 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Narazie dodam tylko mustanga później dodam inne. Witam chcę wam pokazać mój nowy model. Mustang P-51(esa) kupiony w cyber-fly.pl Osprzęt: 1. silnik cf2812 2. reg. hobbyking 20A 3. dwa serwa sg-91 4.odbiornik jeti ch4 5.aku turnigy 3s 1300 mAh 20c 6.śmigło apc 8x6 Model w całości waży 330g. I myślę że będzie latał na tym silniku "jak burza". :) URL=http://img691.imageshack.us/i/zdjcie0020m.jpg/][/url] Kolega zrobił sobie ten właśnie modelik korzystając z planów z modelarza 9/99 za 4,80zł . Ja chcąc nie chcąc musiałem zrobić jakiś model. Wiec stwierdziłem że zrobię sobie ten właśnie modelik, tyle że z depronu. . Korzystając z artykułu Tomka o mustangu zabrałem się do roboty. Po zrobieniu poleciałem na pole oblatać ( była super pogoda). Wszystko było ładnie pętle, beczki, korkociąg po prostu wszystko.Aż zachciało mi się lecieć nożowym ;] no i poleciałem kawałek. wychodząc z tego na plecach próbowałem wyjść, obróciłem się na brzuch. Gdyby ziemia była 20cm niżej to by się udało ale oczywiście nie zahaczyłem śmigłem o śnieg wyrwało mi silnik. Ale szybko wróciłem do domku i w godzinkę poprawiłem mocowanie silnika i zrobiłem ster wysokości o większym zakresie. Teraz czekam na aku ( ładuje się) i Lece po raz drugi:D:D:D Model z wyposażeniem i aku 1800mAh waży 410g. Po prawej mój deproniak po lewej kumpla Piotrka (kisiel) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
puciu16 Posted May 4, 2011 Author Share Posted May 4, 2011 Zoombi 3D Moje cacko SuperAir firmy Black Horse. rozp. 1550mm. silnik SuperTigre GS-40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.