Skocz do zawartości

Optic 6 Sport

tomo24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby zmienić mode w nadajniku robimy tak:

1. Przytrzymaj 2 przyciski EDIT up i down.

2. Włącz nadajnik

3. Klikaj przycisk EDIT up/down aby znaleźć opcję MODE

4. Wybierz mode przyciskiem CURSOR < >

Opublikowano

dzięki, ale mi nie chodzi o instrukcję zmiany mode (choć się przyda) tylko czy miksery da się ustawić tak (już po zmianie mode na 2) aby klapy chodziły na 2 serwa podłączone np. pod 5 i 6 kanał w odbiorniku???

Gość Anonymous
Opublikowano

Ali, jest funkcja klapolotek natomiast jest problem gdybyś chciał podłączyć same klapy bo brak bocznych suwaków jakie ma optic6. Podaj meila to wyślę Ci polską instrukcję i będziesz wszystko wiedział.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Mam tą aparaturę zakupioną właśnie w tym sklepie www.modelemax.pl

Aparatura warta tej ceny, a dokładniej za tą kasę to rewelacja. Jak już wcześniej opisywano, zmiana mode banalnie prosta. Nie ma żadnych plomb na śrubach, które należy odkręcić aby zmienić mode. Radio produkcji Philippines, a nie China! W sklepie byłem osobiście. Ogromny wybór modeli i wszystkiego, co potrzeba do modelarstwa. Wszystko to, co jest aktualnie na stronie jest i w sklepie. Właściciele bardzo kompetentni i fachowi, doradzą w każdej sprawie. Polecam jak najbardziej zakupy właśnie tam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.