ali1983 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 mode będzie zmienione na mode 2, ale czy da się tak serwa podpiąć i miksery zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Aby zmienić mode w nadajniku robimy tak: 1. Przytrzymaj 2 przyciski EDIT up i down. 2. Włącz nadajnik 3. Klikaj przycisk EDIT up/down aby znaleźć opcję MODE 4. Wybierz mode przyciskiem CURSOR < > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 dzięki, ale mi nie chodzi o instrukcję zmiany mode (choć się przyda) tylko czy miksery da się ustawić tak (już po zmianie mode na 2) aby klapy chodziły na 2 serwa podłączone np. pod 5 i 6 kanał w odbiorniku??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ali, jest funkcja klapolotek natomiast jest problem gdybyś chciał podłączyć same klapy bo brak bocznych suwaków jakie ma optic6. Podaj meila to wyślę Ci polską instrukcję i będziesz wszystko wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 dzięki Piotr. już wszystko wiem. wczoraj dostałem instrukcję. i zamówiłem nadajnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tronic Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam, Mam tą aparaturę zakupioną właśnie w tym sklepie www.modelemax.pl Aparatura warta tej ceny, a dokładniej za tą kasę to rewelacja. Jak już wcześniej opisywano, zmiana mode banalnie prosta. Nie ma żadnych plomb na śrubach, które należy odkręcić aby zmienić mode. Radio produkcji Philippines, a nie China! W sklepie byłem osobiście. Ogromny wybór modeli i wszystkiego, co potrzeba do modelarstwa. Wszystko to, co jest aktualnie na stronie jest i w sklepie. Właściciele bardzo kompetentni i fachowi, doradzą w każdej sprawie. Polecam jak najbardziej zakupy właśnie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.