modelmix Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Witam! Stałem się posiadaczem takiego modelu. Chciałem skonsultować jaki mam zastosować silnik? Osobiście chciałem ASP 61 2T ale może większy będzie lepszy? Proszę o opinie. Dane modelu: rozp. 1600 mm długość: 1310 mm waga-podana przez producenta 3200g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Znajomy ma taki silnik w podobnym modelu ale cięższym bo coś ok 3,5kg. Mocy jest pod dostatkiem a sam silnik pracuje idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Osobiście to dałbym do niego 4-T 15 ccm. czyli .90, bo lepiej mieć mocy pod dostatkiem a latanie 3D to już jakaś gwarancja że nie zabraknie power-u. To tylko moje zdanie i zrobisz jak uważasz ale warto się zastanowić. Przy lataniu akrobacji klasycznej może wystarczy taki silnik jaki chcesz założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Silnik .61 2-takt lub .90 4-takt. Generalnie to model do "tradycyjnej" akrobacji i takie pojemności zupełnie wystarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmix Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Dzięki Panowie. To typowa akrobatka więc wmontuję ASP 61. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.