baxter12 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Jak w temacie o 14 zamówienie, paczka dotarła do mnie o 14 dnia następnego. Duży pozytyw. Doskonały kontakt z obsługą, Telefoniczne wsparcie na wysokim poziomie fachowym. A poruszałem temat trudny, bo o kolorach... Wiecie jak się rozmawia o kolorach przez telefon.. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Super sklep złożyłem dwa zamówienia na nie dużą kwotę i wszystko szybko sprawnie załatwione duży plus dla Pana Radosława. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 "duży plus dla Pana Radosława." a ja dołożę najlepsze życzenia dla p.Justyny i ich córeczki Ady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Kolejne zakupy i jak zawsze profesjonalizm. Załoga robi ze 200%normy! I nawet uwagi do zamówień czytają :jupi: Dzięki szefie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek931 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Bardzo jestem zadowolony SUPER sklep i kontakt. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.