baxter12 Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Jak w temacie o 14 zamówienie, paczka dotarła do mnie o 14 dnia następnego. Duży pozytyw. Doskonały kontakt z obsługą, Telefoniczne wsparcie na wysokim poziomie fachowym. A poruszałem temat trudny, bo o kolorach... Wiecie jak się rozmawia o kolorach przez telefon.. Baxter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad65 Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Super sklep złożyłem dwa zamówienia na nie dużą kwotę i wszystko szybko sprawnie załatwione duży plus dla Pana Radosława. Link to comment Share on other sites More sharing options...
instruktor Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 "duży plus dla Pana Radosława." a ja dołożę najlepsze życzenia dla p.Justyny i ich córeczki Ady Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-rc Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Kolejne zakupy i jak zawsze profesjonalizm. Załoga robi ze 200%normy! I nawet uwagi do zamówień czytają :jupi: Dzięki szefie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek931 Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Bardzo jestem zadowolony SUPER sklep i kontakt. Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.