Gość komar Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Mam na imię Michał, mam 25 lat i obecnie pracuję w Warszawie, moje uzależnienie modelarstwem lotniczym trwa od 6 roku życia. Począwszy od jaskółek, fawority, fiesty i wielu innych obecnie robię makiety moich ulubionych samolotów, czyli myśliwców z okresu WWII. Z uwagi na okres studiów, zawiesiłem swoje działania na okres 5 lat i dopiero od około pół roku z powrotem powróciłem do mojego starego Hobby Obecnie kończę Spitfire'a z DeAgostini z niewielkimi przeróbkami własnymi. W planach mam F4U i Bf 109 w skali 1:5. Fascynuje się kulturą Japońską więc gdyby ktoś posiadał lub miał namiar na kogo kolwiek kto posiada PLANY Mitsubishi Zero to proszę o kontakt, będę niezmiernie wdzieczny za pomoc i postaram się odwdzięczyć ciekawymi planami. Ogólnikowo z zainteresowań, wykształcenia i zawodu jestem tzw. informatykiem a dokładniej Adminem sieci, z innych zainteresowań mogę wymienić elektronike, robotyke, militarystyke. Moje ulubione kolory to czarny, czerwony, niebieski, biały i zielony, na pytanie z kim chciałbym spędzić życie na bezludnej wyspie odpowiedział bym że z Jessica Alba oraz Sasaki Nozomi Mam nadzieję że moje dotychczasowe doświadczenie i wiedza na coś się przyda i wniosę coś pożytecznego w życie tego forum. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Michał - aka "komar" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam na forum. Po plany zapraszam do działu PLANY coś tam pewnie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.